Föreläsare

Att förmedla rätt information på rätt sätt är A och O under en konferens, detta för att få ut så mycket nytta som möjligt under konferensens tid. Samt för att deltagarna ska känna att de har fått bredare kunskap och inspiration efter konferensens slut.

Att ha föreläsare på sin konferens är inte ett måste, dock är det ett väldigt vanligt val. En föreläsare är en professionell person som är mycket påläst om ämnet denne ska föreläsa om, och vet även hur den ska förmedla informationen utan att tappa deltagarnas uppmärksamhet.

Det finns en mängd olika alternativ ute på marknaden för den som vill hyra in en föreläsare, dock så är det mycket viktigt att föreläsaren förmedlar just den information som man vill ska komma ut till deltagarna. Det kan vara till fördel att kolla upp att dennes egna värderingar matchar med företagets värderingar, för att undvika avbokningar strax innan konferensens datum.

Se till att vara ute i god tid med att hitta en föreläsare som passar in för just dina deltagare och som kan förmedla det ämnet du är intresserad av att få ut till dina anställda på rätt sätt.

Lämna ett svar