Det smarta sättet att fakturera

Det är lätt att tro att det bara är företag som anordnar konferenser och events men faktum är att i stort sett vem som helst kan göra det. Har du något du vill marknadsföra, något som du står för och vill ta till nästa nivå med kunder så kan ett event vara en perfekt språngbräda för dig. Och du behöver inte ha eget företag för att fakturera dina klienter.

Fakturera som privatperson

Visst behöver event och konferenser planeras in i minsta detalj och det krävs att du som anordnare är kreativ och balanserad för att få allt att bli lyckat. Men är du exempelvis frilansare utan företag så ska du inte låta det hindra dig att fixa ett event. Med hjälp av egenanställningsföretaget Frilans Finans kan du fakturera som privatperson och få hjälp med all administration. Genom dem skapar du fakturor som de godkänner innan de skickas iväg till kunden, och när du får in pengarna på kontot är de redan skattade och klara. Företaget tar ut en mindre avgift för den service de erbjuder dig men du kan räkna med att få ut ungefär hälften av det du fakturerar. På https://www.frilansfinans.se/ kan du se alla uträkningar och planera dina fakturor, allt på ett väldigt enkelt och lättöverskådligt sätt.

Allt vanligare metod

Frilans Finans är ett av de ledande egenanställningsföretagen i Sverige och många har hört talas om det. Detta blir en trygghet för dina kunder trots att du inte har eget företag, och då denna form av fakturering blir allt vanligare är det inte längre något negativt att frilansa som privatperson. Det är i många fall en utmärkt start för att se om din idé bär sig och då kan det i så fall i ett senare skede vara mer aktuellt att starta ett eventuellt företag. Så satsa på ditt event, förbered det med stor noggrannhet och njut av att vara evenemangets mittpunkt när det väl är dags! Låt faktureringen sköta sig självt med hjälp av Frilans Finans och du kommer känna dig både trygg och motiverad att fortsätta med dina idéer.

Lämna ett svar