World Clown Association – en årlig clownkonferens

Oavsett vilken bransch du jobbar i är konferenser förmodligen någonting som dyker upp då och då. Vissa ser fram emot dem, andra ser dem som rätt trista och oinspirerande. Om du hör till de sistnämnda kan du ju finna åtminstone någon ljusglimt med den pågående pandemin i att man ställt in så gott som alla konferenser. Alldeles oavsett kommer det förmodligen en tid då konferenserna drar igång igen, det gäller också för World Clown Associations årliga clownkonferens.

Jobbar clowner ibland på kontor? Ja, varför skulle inte göra det? Detsamma kanske gäller för dig. Om ditt företag letar efter en ny attraktiv kontorsyta kan ni vända er till Workaround. De förmedlar kontorsplatser framför allt i Stockholm. Det bästa av allt är att de kan hjälpa er med att förhandla om hyror samt ge er hyresrabatter som gör det lättare att komma igång med verksamheten. Besök dem på Workaround.io för att hitta er nästa kontorslokal.

World Clown Association har precis som alla andra ställt in sin årliga konferens det här året. Mellan den 8-12 mars nästa år kommer dock nästa clown-konferens gå av stapeln i Northbrook, Illinois om allt går som det ska. Temat för konferensen kommer att vara 1920-talet. Clowner från hela världen är välkomna att besöka konferensen och dela erfarenheter med varandra om hur man bäst underhåller allt från kontorsjobbare till barnkalas.

Lämna ett svar